Essity ukratko

Essity je globalna tvrtka koja se bavi higijenom i proizvodnjom papira s oko 50.000 zaposlenika, koja razvija i proizvodi proizvode za osobnu njegu, papirnate maramice, ambalažu, papir za tiskare i proizvode od punog drveta. Essity ima mnogo dobro poznatih brendova, koji se prodaju u oko 100 zemalja, uključujući brendove kao što su Zewa, TENA, Tork, Libero, Libresse, Regio, Velvet, Plenty, Sorbent i Edet. Svaku petu rolu papira u Europi proizveo je Essity.

Naša misija

"Razvijati osnovne proizvode koji poboljšavaju kvalitetu svakodnevnog života." Proizvodi kompanije Essity čine život znatno ugodnijim potrošačima i kupcima u suvremenom svijetu.

Naša vizija

"Biti priznat kao vodeća tvrtka koja stvara vrijednost za kupce, akcionare i zaposlenike u svojemu području."
Essity kontinuirano nastoji osigurati sve veću vrijednost, ostvariti najbolje moguće rezultate i pružiti pozitivan doprinos životu svakog pojedinca u svakoj zajednici u kojoj se mogu naći proizvodi ili usluge naše Skupine. Essity ostaje jedan od lidera u domeni održivog razvoja i mi ćemo nastaviti obavljati naše aktivnosti sukladno sa najvišim mogućim ekonomskim i ekološkim standardima. 


Zato što naši proizvodi čine život ugodnijim vama i miljunima ljudi  diljem svijeta. Zato što naši resursi i procesi predstavljaju prirodan dio globalnog životnog ciklusa. I zato što nam je stalo. Život je naš način da iskažemo jedinstvene vrijednosti, imidž i smjernice Essity grupe


Ako želite saznati više o Essity, kliknite ovdje (molimo vas imajte u vidu da je ova internet prezentacija na engleskom jeziku).