Jedna tvrtka. Jedna misija.

U tvrtki Essity, ulažemo najveće napore kako bismo učinili život lakšim i boljim našim kupcima kroz ključne proizvode koje odlikuju pouzdanost i vrhunska kvaliteta. Taj zadatak koji smo sebi postavili je prije svega izravan rezultat suštinskih vrijednosti koje dijele svi zaposlenci tvrtke Essity.

Suštinske vrijednosti:

Naše suštinske vrijednosti su utemeljene na povijesti tvrtke i cjelokupna Essity skupina koja stoji iza Zewae je izgrađena na tim suštinskim vrijednostima. One definiraju način na koji vodimo poslovanje i način na koji se ponašamo. Te suštinske vrijednosti inspiriraju i potiču zaposlenike u Essity u njihovim naporima da razviju uspješnu tvrtku – financijski, socijalno i ekološki.

Poštivanje:

Ukazivati poštivanje znači biti otvoren i iskren i ponašati se na način koji odaje integritet. Kako bismo ukazivali poštivanje, moramo sagledati kako će naše aktivnosti utjecati na druge, unutar i izvan naše tvrtke, sada i u budućnosti. Poštivanje pospješuje suradnju i olakšava nam  ostvarivanje  naših zajedničkih ciljeva.

Izvrsnost:

Naši napori u ostvarivanju izvrsnosti vode nas do novih razina profesionalizma. Kako bismo bili izvrsni, moramo sebi postaviti izazov da premašimo očekivanja naših klijenata, dioničara i kolega, tako što ćemo nastojati prevazići naše ciljeve i poboljšati naše rezultate.

Odgovornost:

Essity nastoji davati sve veće ovlasti pojedincima na svim razinama organizacije – a ovlasti zahtijevaju odgovornost. Kako bismo bili odgovorni, moramo biti pouzdani, ali i kreativni, puni samopouzdanja i spremni prihvatiti izazove. Uvijek moramo obavljati naše svakodnevne dužnosti brižljivo i sveobuhvatno, i uvijek imati vidu najbolje interese naših kupaca i tvrtke.


Ako želite saznati više o Essity ili  pročitati naše izvješće o održivosti, posjetite essity.com (molimo vas imajte u vidu da je ova internet prezentacija na engleskom jeziku).