Aloe Vera. Drevni lijek.

Podrijetlom iz suhih područja kao što su južni dio Arapskog poluotoka, Sjeverna Afrika, Kanarski Otoci i Zelenortski Otoci, Aloe Vera je biljka koja se često koristi u tradicionalnoj biljnoj medicini.

Podrijetlom iz suhih područja kao što su južni dio Arapskog poluotoka, Sjeverna Afrika,  Kanarski Otoci i Zelenortski Otoci, Aloe Vera je biljka koja se često koristi u tradicionalnoj biljnoj medicini.


Ekstrakti biljke  Aloe Vera, poznati i kao “istinska aloa”, “kineska aloa” ili “biljka za prvu pomoć”, koriste se za liječenje rana i opeklina, manjih kožnih infekcija, lojnih cisti, dijabetesa i povišenih lipida u krvi u mnogim zemljama diljem svijeta

Čini se da je uporaba Aloe Vera u medicini stara koliko i ljudska vrsta, jer se prvi put pojavljuje u tom kontekstu u egipatskim zapisima „Ebers Papyrus“ iz XVI stoljeća prije nove ere.

Gubitak dragocjene vlage. Manje nadražaja.

Zewa je razvila širok spektar papirnatih maramica za lice, kao i toalet papira koristeći hidrirajuće i antibakterijsko djelovanje biljke Aloe Vera. “Aloe vera je uobičajen sastojak losiona za lice zbog toga što zacjeljuje lice,” kaže Annika Hermenius, tehnički direktor za proizvode u SCA u Göteborgu, Švedska. “Za nas je prirodno da koristimo Aloe Vera jer naši proizvodi dobro pristaju uz kožu.”

Više informacija o našim ultra soft Aloe Vera proizvodima možete naći u donjem tekstu.