Inovacija je ključ

Zaposlenici Zewae su uvjereni da je stagnacija prva faza regresije. I upravo to uvjerenje nas nagoni da postajemo sve bolji i bolji, iz dana u dan, i da razvijamo najbolje moguće proizvode koji su nenadmašni na ovom tržištu.

Sve činimo lakšim

Pored toga što ulažemo najveće moguće napore u razvijanje najmekše i istodobno najsnažnije papirnate maramice, mi nikad ne stagniramo, i nikad se ne prestajemo  unaprijeđivati. Također posvećujemo veliku pažnju optimizaciji kvalitete i lakoće rukovanja naše ambalaže.


Na primjer, kada su u pitanju proizvodi namijenjeni starijima, razvili smo pakiranje toalet papira u suradnji sa Meyer-Henschel-Institute u Saarbrückenu, Njemačka. Jedna od najvažnijih inovacija koja je proistekla iz ove suradnje je perforirani preklop sa strane koji omogućava lakše otvaranje pakiranja, i daje mogućnost lakog uzimanja jedne po jedne rolne. Preostale rolne se higijenski čuvaju u originalnom pakiranju.


Naravno, taj naročiti mehanizam lakog otvaranja nudi i koristi u vidu poboljšane uporabe za sve druge starosne skupine – kako se naši “Exclusive” i “Deluxe” asortimani poboljšavaju.


Drugi primjer je poseban poklopac koji se koristi za Zewa Fresh: lako se otvara i zatvara, pa ipak spriječava isušivanje vlažnog toalet papira.


Za više informacija o različitim inovacijama proizvoda i vašoj osobnoj koristi, posjetite ovaj link.