Više vlažnosti za svježi osjećaj čistoće.

Vašoj svakodnevnoj njezi Zewa vlažni toaletni papir daje ne samo nježnu i pouzdanu čistoću već i osjećaj svježine.

Osjećajte se sasvim čisto.

Naš vlažni toaletni papir održava osjetljive dijelove vašeg tijela čistim i osvježenim.

Navikli smo se na vlažne maramice za čišćenje lica, ruku i za njegu bebine kože. Zewa vlažni toaletni papir donosi vam istu kvalitetu njege. Zewa vlažni toaletni papir čisti temeljitije i nježnije za pouzdani osjećaj čistoće.

Osim toga, 42 vlažna lista u svakom pakiranju uvijek daju pravi omjer vlage – nisu prevlažne, ali se ni ne suše prebrzo.

Provjerena dobrobit.

Štiti i njeguje.

Osjećaj odgovornosti: Zewa vlažni toaletni papir je, naravno, dermatološki testiran kako bi bio nježan prema osjetljivoj i PH neutralnoj koži.

Preporučili stručnjaci.

Zewa vlažni toaletni papir je opsežno testiran. Njegov utjecaj na kožu pacijenata s promjenama na koži i onima koji pate od alergija je testiran, a neovisni stručnjaci su proizvod ocijenili pozitivno.

Dobro za vas,

dobro za prirodu.

Odlažimo otpad iste savjesti.

Za razliku od maramica za bebe, Zewa vlažni toaletni papir može se baciti u WC školjku kao i suhi toaletni papir. Raspast će se u vodi i neće uzrokovati začepljenje u vašoj WC školjci.

Zewa vlažni toaletni papir je također biorazgradiv što znači da se polako uništava i raspada na vrlo male komadiće prirodnim putem.

Suho susreće vlažno.

Dva jednostavna koraka.

Koristite prvo suhi toaletni papir, a potom vlažni. Idealna formula za vašu dnevnu rutinu njege je suho-vlažno, koja daje osjećaj njegujuće čistoće bez premca.

Dvostruka njega znači bolja njega.

Zewa nudi savršeni spoj vlažnog i suhog toaletnog papira. Koristeći prvo suhi, a potom vlažni toaletni papir tijekom svoje rutine dat će vam osjećaj veće čistoće i svježine.

Savršeni dodatak suhom

toaletnom papiru.

Ova pakiranja nude sve: 42 lista toaletnog papira hidratiziraju, čiste i njeguju.

ZEWA PURE ZEWA ALMOND MILK ZEWA NATURAL CAMOMILE ZEWA KIDS