Nove Zewa Protect maramiceŠtite vašu obitelj od
širenja infekcije

Tempo product

Zewa protect maramice
daju vam dodatnu zaštitu

Bez obzira radi li se o prekrasnim doživljajima ili čokoladici, mi volimo dijeliti ugodne stvari u životu s ljudima oko nas. Prehlade nisu među njima.

Zato su sada tu nove Zewa Protect maramice – s dodatnom zaštitom koju omogućuje njihova antibakterijska formula. Tako da biste mogli uživati u životu sa svim vašim prijateljima i obitelji oko sebe. Naravno, Zewa Protect maramice dolaze s provjerenom Zewa Softis kvalitetom – iznimno su čvrste i iznimno mekane.

Prehlada je jedna od rijetkih stvari koje nitko ne voli dijeliti sa svojom obitelji ili prijateljima.
Zewa Protect sadrži Aloa Veru i razmazit će vaš nos svježim mirisom. Maramice su dermatološki testirane i nježne prema vašoj koži.
Antibakterijski i antivirusni losion unutar četiri sloja maramice smanjuje brojne bakterije i viruse direktno u maramici. Rizik prijenosa preko ruku je smanjen.

Zewa ProtectŠtite vas i vašu obitelj od širenja bakterija

Antibakterijski i antivirusni losion u maramici. Antibakterijski i antivirusni losion unutar četiri sloja maramice smanjuje brojne bakterije i viruse direktno u maramici. Rizik prijenosa preko ruku je smanjen.
S Aloa Verom i osvježavajućim mirisom. Zewa Protect sadrže Aloa Veru i razmazit će vaš nos svježim mirisom. Maramice su dermatološki testirane i nježne prema vašoj koži.
Četiri mekana i snažna sloja. Poput svih Zewa maramica Zewa Protect su nježne prema koži, ali i vrlo otporne. Također su usuglašene s uobičajenim standardom Zewe Softies kvalitete.

Neke zanimljive činjenice

Na običnom stolu ima
400 puta više
bakterija nego na
toaletnoj dasci.

Mokre ruke mogu prenijeti
1.000 puta više
bakterija od suhih.

Virusi mogu preživjeti
dulje od
72 sata
na radnim površinama

Virusne bolesti poput
prehlade uzrokuju u prosjeku
6 dana
bolovanja godišnje.

4 od 5
zaraza se
prenosi rukama.

80%
zaraza se prenosi dodirom
ruku sa zaraženim osobnim stvarima,
naročito u obiteljskom okružju.

Često postavljana pitanja o
Zewa Protect maramicama

Štite vas i vašu obitelj od međusobne zaraze kada ste prehlađeni. Svi znamo da se bakterije i virusi prenose putem ruku, što treba izbjegavati još više kada ste prehlađeni. U takvo vrijeme, stvarno želite izbjeći širenje bakterija kako biste zaštitili zdravlje svoje obitelji. Nove Zewa Protect maramice sadrže antibakterijsku forumulu koja učinkovito smanjuje broj bakterija i virusa direktno u maramici i zato štiti od zaraze kroz korištenu maramicu.
Antibakterijski sastojak je primijenjen između slojeva. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, osigurali smo dobru vezu između sva 4 sloja kako bismo izbjegli direktni kontakt s kožom potrošača prilikom ispuhivanja nosa.
Trenutno nije planirano. Ako bude potrebno, to će zahtijevati poseban razvoj. Ovisno o reakcijama potrošača to bi se moglo promijeniti u budućnosti.
Ovaj miris je razvijan posebno za ovaj proizvod. Ovaj svjež i cvjetni miomiris je usklađen sa zahtjevima IFRA-e (International Fragrance Association) i drugim sigurnosnim zahtjevima proizvoda.
Da, Zewa Protect su testirane od strane neovisnog instituta i pod dermatološkom kontrolom (temeljenoj na propisima i Pravilniku o dobroj laboratorijskoj praksi).
Da. Samo je odložite kao i svaku drugu maramicu.